bandr

Tag - Космополит

Струмица

Денес Кристина Стојкова, утре „Love Bend“ а во сабота незаменливите „Дикато Бенд“ – Неделата завршете ја со добри забави во „КОСМОПОЛИТ“

Денеска: Кристина Стојкова со почеток од 21:00 часот Петок: „Love Bend“ со почеток од 21:00 часот Сабота: „Дикато Бенд“ со почеток од 21:00 часот Тимот на...

Струмица

ЦЕЛА НЕДЕЛА ЗАБАВА ВО „КОСМОПОЛИТ“, ВО САБОТА СУЗАНА ГАВАЗОВА – ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА АГЕНДАТА ДО КРАЈОТ НА НЕДЕЛАТА!

Тимот на „КОСМОПОЛИТ“ подготви забава за цела недела! Во одличен амбиент и вкусна храна уживајте во новогодишно-божиќните празници. ДЕНЕС: Горан и Спасе со...