strumica denes logo

ВО ПЕТОК КРИСТИНА СТОЈКОВА, А ВО САБОТА „ДИКАТО БЕНД“ – „КОСМОПОЛИТ“ СО ОДЛИЧНА ВИКЕНД ШЕМА!

Автор:

Датум:

јануари 17, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 17, 2019

Категории:

Струмица

Девојката со златен глас-Кристина Стојкова во петок ќе ги забавува струмичани во „Космополит“, додека во сабота пак „Дикато Бенд“ ќе се погрижи за вашата вечер да биде комплетно завршена. Затоа повелете и уживајте!

Вашите резервации може да ги направите на следниот телефонски број: 071 341 444 или директно во ресторанот.