Perdormire
Култура

ДЕНЕС И УТРЕ „LOVE BEND“ ЌЕ ВЕ ЗАБАВУВААТ ВО „КОСМОПОЛИТ“

Home

„LOVE BEND“ денес и утре ќе се погрижат за празничната атмосфера да ви биде комплетно исполнета. Местото веќе добро го знаете, повелете во познатиот „КОСМОПОЛИТ“ и уживајте.

ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 071 341 444