strumica denes logo

Денес Кристина Стојкова, утре „Love Bend“ а во сабота незаменливите „Дикато Бенд“ – Неделата завршете ја со добри забави во „КОСМОПОЛИТ“

Автор:

Датум:

јануари 10, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 10, 2019

Категории:

Струмица

Денеска: Кристина Стојкова со почеток од 21:00 часот

Петок: „Love Bend“ со почеток од 21:00 часот

Сабота: „Дикато Бенд“ со почеток од 21:00 часот

Тимот на ресторан „КОСМОПОЛИТ“ се погрижи оваа недела да ви помине во добро расположение и одлични забави. Вашите резервации може да ги направите на следниот телефонски број: 071 341 444 или директно во ресторанот.