strumica denes logo

ЦЕЛА НЕДЕЛА ЗАБАВА ВО „КОСМОПОЛИТ“, ВО САБОТА СУЗАНА ГАВАЗОВА – ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА АГЕНДАТА ДО КРАЈОТ НА НЕДЕЛАТА!

Автор:

Датум:

јануари 2, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 2, 2019

Категории:

Струмица

Тимот на „КОСМОПОЛИТ“ подготви забава за цела недела! Во одличен амбиент и вкусна храна уживајте во новогодишно-божиќните празници.

ДЕНЕС: Горан и Спасе со почеток од 21:00 часот
ЧЕТВРТОК: „LOVE BEND“ со почеток од 21:00 часот
ПЕТОК: „ДИКАТО БЕНД“ со почеток од 21:00 часот
САБОТА: Незаменливата СУЗАНА ГАВАЗОВА со почеток од 21:00 часот.

ТЕЛЕФОН ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 071 341 444