strumica denes logo

НЕЗАМЕНЛИВАТА СУЗАНА ГАВАЗОВА ВЕЧЕРВА ВО „КОСМОПОЛИТ“

Автор:

Датум:

јануари 5, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 5, 2019

Категории:

Струмица

Тимот на ресторан „КОСМОПОЛИТ“ вечерва ве поканува на одлична забава со незаменливата Сузана Гавазова. Вашите резервации може да ги направите на следниот телефонски број: 071 341 444 или директно во ресторанот.