НОВО ВО СТРУМИЦА: ОД ЧЕТВРТОК „КОСМОПОЛИТ“ ЌЕ БЛЕСНЕ ВО ЛУКСУЗЕН И МОДЕРЕН СТИЛ!

декември 14, 2018

Со почеток од 18:00 часот во четврток, „КОСМОПОЛИТ“ ќе го оддржи своето спектакуларно отварање, поточно „КОСМОПОЛИТ“ ќе блесне во ново, модерно, реновирано и луксузно руво. Сопственикот Славчо Васков-Пинда ги поканува сите оние кои можат и сакаат да присуствуваат на самото отварање. Тимот на Струмица Денес со големо задоволство ќе го проследи самото отварање:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: