Home

Perdormire

Реклама

Реклама

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: СТРУМИЧКА ФИРМА ЗА ТАПАЦИРАН МЕБЕЛ ЕФ-КАЕМ МЕБЕЛ ВРАБОТУВА НА ПОВЕЌЕ ПОЗИЦИИ!

Фирмата за тапациран мебел ЕФ-КАЕМ МЕБЕЛ има потреба од: -Еден работник со работно искуство (ТАПАЦЕР) -Еден работник со работно искуство (КОВАЧ) -Еден работник...

Реклама

ПО БАРАЊЕ НА СТРУМИЧАНИ, ОСВЕН ВО НЕДЕЛА, „АСТРАИОН“-СТРУМИЦА ВЕ ВОДИ НА ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ И ВО ЧЕТВРТОК ВО НЕА КАЛИКРАТИА И НЕА ФЛОГИТА!

☀️ Eднодневно капење во Неа Каликратиа и Неа Флогита. Сонце, плажа и највкусното гиро ве очекуваат во еден поинаков ден од неделата!!! 📌...

Реклама

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: „АУТО СТАРТ“ Е НОВИОТ САЛОН ВО ГРАДОТ ЗА АВТО КОЗМЕТИКА И ДЕЛОВИ ЗА АВТОМОБИЛИ И ДРУГ ВИД НА ВОЗИЛА!

На улицата „24 октомври“ или веднаш до „Комуналец“ викендот се отвори нов салон во Струмица кој е добро опремен со козметика и делови за автомобили и друг вид...

Реклама

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: „РОЈАЛ МАСАЖА“ Е НОВИОТ САЛОН ЗА МАСАЖА, ДЕПИЛИРАЊЕ И ЧУПАЊЕ ВО ГРАДОТ ВО КОЈ СТРУМИЧАНИ ЌЕ СЕ РЕЛАКСИРААТ И УЖИВААТ!

„Ројал“ е името на новиот салон за масажа во Струмица во кој струмичани ќе може да уживаат и да се релаксираат. Доколку сакате да го закажете вашиот термин...

Реклама

ПОТРЕБНИ УШТЕ 10 РАБОТНИЧКИ И РАБОТНИЦИ ЗА РАБОТА ВО СЛОВАЧКА ВО ФАБРИКА ЗА АВТОИНДУСТРИЈА СО МАКЕДОНСКИ ПАСОШ!

Потребни се работнички и работници од 18 до 55 години во фабрика за автоиндустрија во Словачка со македонски пасош. Сите заинтересирани за подетални информации...

Реклама

Просветно дело и овојпат изненадува со две нови БОЕНКИ: ЗЕЛЕНЧУК И ОВОШЈЕ за нашите најмали читатели!

Просветно дело и овојпат изненадува со две нови БОЕНКИ: ЗЕЛЕНЧУК И ОВОШЈЕ за нашите најмали читатели. Учете стихови за зеленчукот и овошјето, а во исто време...