Home

Perdormire
Реклама Струмица

ТЕПИХ-СЕРВИС „БУБО“ ВРАБОТУВА ВО СТРУМИЦА ОПШ РАБОТНИК, ПЛАТА 28.000 – 30.000 ДЕНАРИ!

Home

📣Тепих-сервис БУБО има потреба од општ работник📣

Плата 28000-30000 денари , пензиско и здравствено осигурување!

⏰Работно време: 8.30-17h

ℹЗа повеќе информации побарајте не на 075/445-903.