Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВО СТРУМИЦА СЕ ВРАБОТУВА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР СО ОСНОВНО ПОЗНАВАЊЕ ОД ВИДЕО ЕДИТИНГ ЗА РАБОТА ОД ДОМА И ВО КАНЦЕЛАРИЈА!

Home

Се бара графички дизајнер со основно познавање од видео едитинг за работа од дома и во канцеларија (по потреба)

Квалификации:

1. Video editing – основно познавање
2. Adobe Photoshop

познавање на работа со wordpress ќе се смета за предност

почетна плата 19.000 ден.

испратете ни ваше кратко CV овде: protop.mk@gmail.com

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 078 214 026