СЕ БАРА ЖЕНА ЗА ЧУВАЊЕ НА СТАРО ЖЕНСКО ЛИЦЕ ВО БОСИЛОВО ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК!

јануари 19, 2023

Се бара жена за чување на старо женско лице во Босилово од понеделник до петок, сабота и недела слободни денови. Лицето потребно е да биде чувано од 09:00 часот до 17:30 часот. Плата по договор.

Сите заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 071 205 942

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: