МЕТАЛОПРОМЕТ-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ЕЛЕКТРИЧАР СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

септември 15, 2022

МЕТАЛОПРОМЕТ-СТРУМИЦА вработува електричар со или без работно искуство од Струмица и регионот. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 070-302-300

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: