СЕ ВРАБОТУВААТ КАСИЕРКИ: НАСКОРО НОВ ВЛТ КЛУБ ВО СТРУМИЦА!

септември 15, 2022

Наскоро нов ВЛТ КЛУБ во Струмица. Се вработуваат касиерки. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 211 165

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: