ВРАБОТУВАЊА ВО СТРУМИЦА: БРЕНДОТ „ДОБРА ВОДА“ ВРАБОТУВА КОМЕРЦИЈАЛИСТИ СО B“ КАТЕГОРИЈА, А ТОБАКО „ЛАМАР“ БАРА ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА!

јануари 25, 2023

Тобако „ЛАМАР“ бара девојки за работа. Сите оние кои се заинтересирани за пријавување и повеќе информации, може да се јават на следниот телефонски број: 077 993 333 (ПЛАТА 25.000 ДЕНАРИ).

Познатиот бренд „ДОБРА ВОДА“ вработува комерцијалисти со положена „B“ категорија во Струмица. За пријавување и подетални информации, контактирајте го следниот телфонски број: 077 993 333

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: