АД СТРУМИЧКО ПОЛЕ ВРАБОТУВА СМЕТКОВОДИТЕЛ/КА, ЗЕМЈОДЕЛСКИ ТЕХНИЧАР И АГРОНОМ!

јануари 28, 2023

АД Струмичко поле има потреба од сметководител/ка, земјоделски техничар и агроном. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 034 354 776 до 15:00 часот или да испратат CV на мејл strumicko_pole@ yahoo.com

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: