Home

Perdormire

Реклама

Реклама

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА:ОТВОРЕН САЛОН „МАРМО” СПЕЦИЈАЛИЗИРАН ЗА МЕБЕЛ ЗА БАЊИ ОД СОПСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО

Ново во Струмица! Отворен салон „Мармо“ специјализиран за мебел за бањи од сопствено производство. Инаку салонот „МАРМО” е на добро познатата струмичка...

Реклама

(ФОТО) ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ИНВЕРТАР ЗА ВЕСЕЛБИ НА ОТВОРЕН И ЗАТВОРЕН ПРОСТОР, ДОСТАВА И МОНТАЖА БЕСПЛАТНО!

Ви треба инвентар за вашите најважни прослави за отворен или затворен простор? Тогаш го имате вистинското! Високи и ниски маси, декорирани столови, тенди и...

Реклама

СТРУМИЧАНИ КОИ ИМААТ СВОЈА КОМПАНИЈА ВО ШВАЈЦАРИЈА ОД ДЕНЕСКА СО НИВНА ПОМОШ МОЖЕ ДА АПЛИЦИРАТЕ ЗА РАБОТА ВО ШВАЈЦАРИЈА!

Струмичаните кои пред неколку денови ги објавивме дека имаат своја компанија во Лузерн-Швајцарија преку која сите иселеници од таму може да се консултираат за...