ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: МАРТИ ХИГИЕНА ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЧКИ СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

мај 23, 2022

ДПТУ Марти Хигиена од Струмица,  има потреба од работнички со или без работно искуство. Марти Хигиена нуди пријатна атмосфера за работа, редовни месечни примања, осигирување.

Информации на 078 314 801 или директно во Марти Хигиена зад ГТЦ Глобал.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: