ОДЛИЧНА АКЦИЈА НА „ВАМЕТАЛ“ : ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ НА ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ РАМЕН И ПЛАСТИФИЦИРАН РЕБРУВАН ЛИМ!

мај 21, 2022

Струмичката компанија „ВАМЕТАЛ“ повторно со примамлива понуда за своите корисници. Промотивни цени на:

– ПЛАСТИФИЦИРАН ЛИМ РАМЕН ПО ЦЕНА ОД 400 ДЕНАРИ / m2

– ПЛАСРИФИЦИРАН РЕБРУВАН ЛИМ ПО ЦЕНА 500 ДЕНАРИ / м2

Телефон за контакт и подетални информации: 034 329 284

ЛОКАЦИЈА: ИНДУСТРИСКА ЗОНА СЕВЕР – СТРУМИЦА

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: