ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: КИНЕСКО КАФЕ – ПРИЈАТЕН ВКУС И ГОЛЕМ БРОЈ НА ИСТАКНАТИ И КОРИСНИ СВОЈСТВА!

јануари 15, 2022

Кинеско Кафе

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/кинеско-кафе/

Од дамнешни времиња, корисниот пијалок од зрна кафе се користи во традиционалната ориентална медицина како силен лек за детоксикација. Кинеското кафе има пријатен вкус и има голем број на истакнати и корисни својства: ги контролира прекумерните килограми. Исфрла токсини од организмот. Го чисти црниот дроб,го намалува нивото на холестерол во крвта,го зајакнува имунитетот,ја нормализира работата на цревата.

Предности на нормално функционирање на цревата:здрав стомак,подобро расположение,добра меморија,здрав сон,свеж здив,чиста кожа,имунитет. Лаксативно дејство се случува во рок од 6-10 часа,па затоа се препорачува да се пие во текот на ноќта.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ