ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА ВО БАНСКО „АСТРЕОН“, ВРАБОТУВА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ!

мај 23, 2022

Заради проширување на капацитетите, Домот за стари лица во Банско „Астреон“, вработува две медицински сестри. Сите заинтересирани може да се пријават на следниот телефонски број: 071 326 855

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: