Home

Perdormire
Реклама Струмица

ПОРАДИ ЗГОЛЕМЕНИОТ ОБЕМ НА РАБОТА, ТЕХНО ХИГИЕНА ВРАБОТУВА ХИГИЕНИЧАРКИ!

Home

Поради зголемениот обем на работа, струмичката компанија ТЕХНО ХИГИЕНА вработува хигиеничарки. Сите заинтересирани за подетални информациии може да се јават на следниот телефонски број: 076 440 780 и 071 339 217.