ХОТЕЛ И РЕСТОРАН „ЕТЕРНО“ ВРАБОТУВА ВО СТРУМИЦА НА ПОЗИЦИИ: МЕНАЏЕР ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА НА РАБОТА И НАСТАНИ, ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА ВО КУЈНА И ДИСТРИБУТЕР!

јануари 20, 2022

Хотел и ресторан “Етерно” Струмица вработува на позиции:

– менаџер за организација на работа и настани
– персонал за работа во кујна (Помошен персонал).
– Дистрибутер

За позиција менаџер, задолжително е поднесување на лична биографија(CV) и испраќање на истата на маил адресата dia2dooel@yahoo.com .
Сите заинтересирани кандидати можат да ги контактираат на 075 472 122

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: