СТРУМИЧКА КОМПАНИЈА ЗА ТАПАЦИРАН МЕБЕЛ ВРАБОТУВА ТАПАЦЕРИ, КОВАЧИ, ПРИПРЕМАЧИ И ОПШТИ РАБОТНИЦИ!

мај 20, 2022

Компанијата за производство на тапациран мебел ДИГО ДИЗАЈН МЕБЕЛ има потреба од вработување на следните позиции.

Тапацери
Ковачи
Припремачи
Општи работници

ТЕЛЕФОН ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ И ИНФОРМАЦИИ: 078 346 898 или директно во погонот за производство кој се наоѓа на просенички пат (поранешен Модуст).

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: