strumica denes logo

ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ПОСАКУВАТЕ СОВРШЕНА КОЖА БЕЗ АКНИ И ЛУЗНИ? МАСТЕР ХЕРБ КОЛЕКЦИЈАТА ЌЕ СЕ ПОГРИЖИ ВАШЕТО ЛИЦЕ ДА ГО ДОБИЕ ПОСАКУВАНИОТ ИЗГЛЕД!

Автор:

Датум:

јануари 22, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јануари 22, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Посакувате совршена кожа, без акни и лузни? Вашето ниво на самодоверба е намалено поради проблемите кои ги имате со вашето лице?

КЛИКНИ ОВДЕ: https://kosta.tiandeprodukti.com/product-category/lice/

Master Herb колекција со екстракт од алое ќе се погрижи вашето лице да го добие посакуваниот изглед на мазно и лице без акни!

Линијата Master Herb веќе неколку години ја докажува својата ефикасност при проблеми со акни, воспаление на кожа, црвенило, иритација.

КОНТАКТ ТЕЛЕФОН: 075 781 155