СЕ БАРА ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ ДО 60 м2 ВО БЛИЗИНА НА ПЛОШТАДОТ ВО СТРУМИЦА!

јануари 20, 2022

Се бара деловен објект за изнајмување до 60м2 во близина на плоштадот во Струмица. За сите понуди обратете се следниот телефонски број: 078 894 120

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ