Home

Perdormire

Author - novinar1

Струмица

ВРАБОТЕНА ВО АПТЕКА ВО СТРУМИЦА: ВЛЕЗЕ ЧОВЕК КОЈ НАПОЛНИ ДВЕ ЌЕСИЊА ЛЕКОВИ, РЕЧЕ ДЕКА СЕ ДОНАЦИЈА ЗА ПОСТАРИТЕ ВО НЕГОВОТО НАСЕЛЕНО МЕСТО!

Фејсбук статус на Љубица Крстева, вработена во аптека во Струмица: Ден работен како и секој од претходниве, полн со убрзани и исплашени лица кои...

Хроника

МАЈКА И ЌЕРКА ОД СТРУМИЦА НЕ ГИ ПОЧИТУВАЛЕ МЕРКИТЕ ЗА ИЗОЛАЦИЈА: СЕ ВРАТИЛЕ ОД ИТАЛИЈА, ИЗЛЕГУВАЛЕ ОД ДОМА И СЕ КАРАЛЕ СО ПОЛИЦАЈЦИТЕ!

Мајка и ќерка од Струмица на возраст од 56 и 35 години кои се вратиле од Италија, не ги почитувале мерките за изолација. Тие покрај тоа што...

Струмица

КОСТА ЈАНЕВСКИ: ЈАС СУМ ГРАДОНАЧАЛНИК, НО ЛЕКАР ПО ПРОФЕСИЈА – СТОЈАМ НА РАСПОЛАГАЊЕ НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ДОКОЛКУ ИМА ПОТРЕБА!

Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица: Јас сум градоначалник, но и лекар по професија, за кого здравјето на граѓаните ми е пред се...