Home

Perdormire
Струмица

КОСТА ЈАНЕВСКИ: ЈАС СУМ ГРАДОНАЧАЛНИК, НО ЛЕКАР ПО ПРОФЕСИЈА – СТОЈАМ НА РАСПОЛАГАЊЕ НА ЗДРАВСТВЕНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ДОКОЛКУ ИМА ПОТРЕБА!

Home

Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица:

Јас сум градоначалник, но и лекар по професија, за кого здравјето на граѓаните ми е пред се. Следејќи ја актуелната состојба подготвен сум и стојам на располагање на здравствените институции како лекар, доколку за тоа има потреба, бидејќи така ќе го дадам мојот најголем влог во заштитата на здравјето на моите сограѓани. Здравјето пред и над се. Тоа е нашето најголемо богатство.