ВРАБОТЕНА ВО АПТЕКА ВО СТРУМИЦА: ВЛЕЗЕ ЧОВЕК КОЈ НАПОЛНИ ДВЕ ЌЕСИЊА ЛЕКОВИ, РЕЧЕ ДЕКА СЕ ДОНАЦИЈА ЗА ПОСТАРИТЕ ВО НЕГОВОТО НАСЕЛЕНО МЕСТО!

март 19, 2020

Фејсбук статус на Љубица Крстева, вработена во аптека во Струмица:

Ден работен како и секој од претходниве, полн со убрзани и исплашени лица кои бараат исти работи!

Влезе човек кој ми побара поразлично, повеќе, се што може да му понудиме за постари лица и зема доста!!!

Го прашав за што му се толку, вели донација за постарите во неговото населено место!

Го прашав од кого донација, вели од мене, лично!!!

Искрено, ми го направи денов ппразличен, поубав, и верувајте со верба дека ќе не биде штом сеуште има вакви луѓе. Кире , респект!!!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: