strumica denes logo
василево

март 10, 2020

ГОЛЕМИ ПОПЛАКИ ОД ВАСИЛЕВО: 21 ВЕК СМЕ, А ЌЕ ТРЕБА ДА ПРЕЛЕТУВАМЕ ЗА ДА СТИГНЕМЕ НА УЧИЛИШТЕ ИЛИ РАБОТА!

Зачестија поплаките на граѓаните од Василево – неасфалтираните улици одново

Види повеќе

април 4, 2019

ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА-ДАВКОВА ВО НЕДЕЛА ВО ВАСИЛЕВО!

Кандидатот за претседател од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата Гордана

Види повеќе

февруари 12, 2019

ПОЖАР КАЈ ВАСИЛЕВО: 15 ПОЖАРНИКАРИ И 4 ВОЗИЛА ГО ГАСНАТ ОГНОТ!

  Пожар кај Василево откако се запали голема површина на

Види повеќе

јануари 19, 2019

Мите Атанасов го фати крстот во Василево!

Православните христијани во Македонија денеска го слават празникот Богојавление –

Види повеќе

октомври 28, 2018

УМС ВАСИЛЕВО СО ПАРОДИЈА : ПАТОТ МАСОВНО ГО ПОДДРЖУВА ДОГОВОРОТ

УМС НА ВМРО-ДПМНЕ ВАСИЛЕВО, на својата официјална фејсбук страница објавија

Види повеќе

октомври 2, 2018

(ВИДЕО) УМС ВАСИЛЕВО СО ПАРОДИЈА: ГЛАС ВО ЗАМЕНА НА ГНАС

  УМС Василево на својата официјална страница на фејсбук, денеска

Види повеќе

април 25, 2018

ЗА НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОК НА ВМРО-ДПМНЕ ВАСИЛЕВО Е ИЗБРАН ЖИВКО АТАНАСОВ!

На редовниот состанок на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ кој се

Види повеќе