УМС ВАСИЛЕВО СО ПАРОДИЈА : ПАТОТ МАСОВНО ГО ПОДДРЖУВА ДОГОВОРОТ

октомври 28, 2018

УМС НА ВМРО-ДПМНЕ ВАСИЛЕВО, на својата официјална фејсбук страница објавија пародија насловена „Патот масовно го поддржува договорот“. Во продолжение погледнете го целосниот текст:

„Видовме дека нашиот пратеник и градоначалник подолго време се занимават со договорот од Преспа како големо решение за проблемите. Пробавме со договорот да ги пополниме дупките на патот кон родно село на пратеникот Пиперево. Се надеваме дека кога и да е ќе успеат да го реновират патот, а најдобро пред зимата и првите врнежи“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: