плоштад

март 10, 2019

НА СТРУМИЧКИОТ ПЛОШТАД УТРЕ ЌЕ СЕ ВАРИ БЕЛ ГРАВ!

Уште од рано наутро утре на струмичкиот плоштад ќе започне

Види повеќе

јануари 15, 2019

Во Струмица се зголемува бројот на возачи кои не прават разлика меѓу „плоштад“ и „паркинг“

Од засега непознати причини, се’ поголем број возачи не успеваат

Види повеќе

ноември 10, 2018

АНКЕТА НА МЕСЕЦОТ: ДАЛИ СТРУМИЧАНИ САКААТ ОРГАНИЗИРАН ДОЧЕК НА НОВАТА ГОДИНА НА ПЛОШТАДОТ?

Поминаа нешто повеќе од 11 години откако нема организиран дочек

Види повеќе

октомври 18, 2018

НА СТРУМИЧКИОТ ПЛОШТАД ОТВОРЕНИ ЗАБАВНИ ФУДБАЛСКИ ШКОЛИ

На плоштадот „Гоце Делчев“ денеска беа отворени Отворените забавни фудбалски

Види повеќе

август 19, 2018

ПЛОШТАДОТ ПРЕПОЛН: ЛЕПА БРЕНА СО ФАНТАСТИЧЕН КОНЦЕРТ ПРЕД СТРУМИЧАНИ!

Брена руши рекорди! Синоќа плоштадот во Струмица беше преполн и

Види повеќе

јули 5, 2018

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА Гласи пораката од Плоштадот во Струмица!

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА Гласи пораката од Плоштадот во Струмица до споменикот

Види повеќе

април 24, 2018

Летна романтика со Нокаут – СОФ 2018!

Момците од Нокаут ќе ги донесат најромантичните звуци на препознатливата

Види повеќе

март 2, 2018

ДЕЖУРНА КРИТИКА: ПЛОШТАДОТ ЛИЧИ НА НАПУШТЕНА ПАНАЃУРСКА ЗАБАВА!

ДЕЖУРНА КРИТИКА: Кога ќе се расчисти овој хаос од истрошени

Види повеќе