Home

Perdormire

Проблем во Струмица

Проблем во Струмица Фото на денот

Во Струмица се зголемува бројот на возачи кои не прават разлика меѓу „плоштад“ и „паркинг“

Од засега непознати причини, се’ поголем број возачи не успеваат во намерата да направат разлика меѓу „плоштад“ и „паркинг“. Точно е дека и двете места...

Проблем во Струмица

ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА: На депонијата во Добрашинци се огледуваат свињи кои подоцна завршуваат на трпезите – реакција на граѓани

Еден од поголемите проблеми во струмичко е токму депонијата во Добрашинци. Веќе повеќе пати објавуваме за неа, но овојпат во порака ни пристигна информација во...

Проблем во Струмица

(ВИДЕО) РУБРИКА: ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА – ЌЕ ПРЕСТАНЕ ЛИ ПАЛЕЊЕТО ОТПАД НА ТРАНЗИТОТ? – РЕАКЦИЈА НА ГРАЃАНИ!

„Ќе престане ли некогаш палењето отпад и загадувањето на воздхот на улицата „Климент Охридски“? Проблемот веќе трае со години и многу пати е пријавено, но...

Проблем во Струмица

РУБРИКА: ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА- „ГО ЧАСТАМ ОНОЈ КОЈ ЌЕ НАЈДЕ РЕШЕНИЕ КАКО ДА ИЗЛЕЗАМ“ – РЕАКЦИЈА НА ЖИТЕЛ!

БЛОКИРАН ТРОТОАР БЛОКИРАН АВТОМОБИЛ БЛОКИРАНА ДЕЛ ОД РАСКРСНИЦАТА Вака го започна разговорот со нас жител на Струмица кој изреволтирано но и со право реагира...