Home

Perdormire
Проблем во Струмица

ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА: ДЕПОНИЈА КАЈ СОУ „НИКОЛА КАРЕВ“ – РЕАКЦИЈА НА ЖИТЕЛИ!

Home

Поголем дел од улиците во Струмица се претворени во мали депонии и покрај секојдневното залагање на „Комуналец“ градот да биде чист и среден сепак негрижата на граѓаните од ден на ден се повеќе расте…Овојпат, депонија и спроти СОУ „Никола Карев“-Струмица. Жителите кои ни ги испратија фотографиите велат дека ова веќе навистина нема смисла бидејќи ова не се случува прв пат. Апелираме до надлежните да работат на тоа да се спречат несовесните граѓани кои тоа го прават и казните да бидат високи и строги.