РУБРИКА: ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА- „ГО ЧАСТАМ ОНОЈ КОЈ ЌЕ НАЈДЕ РЕШЕНИЕ КАКО ДА ИЗЛЕЗАМ“ – РЕАКЦИЈА НА ЖИТЕЛ!

октомври 1, 2018

БЛОКИРАН ТРОТОАР

БЛОКИРАН АВТОМОБИЛ

БЛОКИРАНА ДЕЛ ОД РАСКРСНИЦАТА

Вака го започна разговорот со нас жител на Струмица кој изреволтирано но и со право реагира на она што се случува со струмичкиот сообраќај.

„Јас веднаш ќе го частам оној кој ќе ми најде решение како да излезам со автомобилот?“ – вели тој.

Инаку, тој со својот автомобил се паркирал наспроти ОУ „Сандо Масев“ – Струмица, но кога се вратил видел дека е блокиран од друг автомобил зад него. Освен тоа што го блокирал неговиот излез, истиот тој го блокирал и поминот од тротоатор кон улицата и блокирал дел од раскрсницата.

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: