strumica denes logo

ДЕЖУРНА КРИТИКА: ПЛОШТАДОТ ЛИЧИ НА НАПУШТЕНА ПАНАЃУРСКА ЗАБАВА!

Автор:

Датум:

март 2, 2018

Категории:

Ново во Градот

Автор:

Датум:

март 2, 2018

Категории:

Ново во Градот

ДЕЖУРНА КРИТИКА:

Кога ќе се расчисти овој хаос од истрошени реквизити на плоштадот?! Изгледот личи на напуштена панаѓурска забава.