strumica denes logo

НА СТРУМИЧКИОТ ПЛОШТАД УТРЕ ЌЕ СЕ ВАРИ БЕЛ ГРАВ!

Автор:

Датум:

март 10, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

март 10, 2019

Категории:

Струмица

Уште од рано наутро утре на струмичкиот плоштад ќе започне да се вари белиот грав во казанот кој е поставен! Околку 13:00 часот ќе биде готов а сите оние кои ќе сакаат да го вкусат нека повелат на струмичкиот плоштад!