Home

Perdormire

Tag - отварање

Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВАРАЊЕ) Ново во Струмица: „ЕДУПЛАНЕТ“ е името на новиот Едукативен центар во Струмица!

Во Струмица се отвори новиот Едукативен центар „ЕДУПЛАНЕТ“ кој се наоѓа на улицата „Маршал Тито“ бр.103 или веднаш до наплатниот пункт на ЕВН кај „стариот...

Ново во Градот

(ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: ВАШИТЕ ОМИЛЕНИ ПОСТЕЛНИНИ ОД ДЕНЕС ПРОНАЈДЕТЕ ГИ ВО „ALINA TEX“ НА СТРУМИЧКАТА ЧАРШИЈА!

Allina Tex е ново отворена продавница за постелнини и е директен увозник на бугарска компанија со докажан квалитет и реноме од 25 години. Се нуди голем избор...

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ОТВАРАЊЕ: НОВО ВО СТРУМИЦА-„ЕМПОРИ“ Е НОВИОТ КАФЕ БАР КАДЕ МАКСИМАЛНО МОЖЕ ДА УЖИВАТЕ!

Новиот кафе бар „ЕМПОРИ“ во Струмица кој се наоѓа на познатата „ЛЕБЛЕБИЏИСКА УЛИЦА“ конечно го доби своето официјално отварање синоќа на кое присуствуваа многу...