strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВАРАЊЕ) Ново во Струмица: „ЕДУПЛАНЕТ“ е името на новиот Едукативен центар во Струмица!

Автор:

Датум:

ноември 12, 2018

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

ноември 12, 2018

Категории:

Струмица

Во Струмица се отвори новиот Едукативен центар „ЕДУПЛАНЕТ“ кој се наоѓа на улицата „Маршал Тито“ бр.103 или веднаш до наплатниот пункт на ЕВН кај „стариот кружен тек“. „ЕДУПЛАНЕТ“ ќе се разликува од останатите бидејќи нуди часови за основни, средношколци и студенти по сметководство, моден дизајн, креативност, а покрај нив и часови по одделенска настава, англиски, германски, физика хемија и математика. . „ЕДУПЛАНЕТ“ најавува и многу нови содржини за во иднина за деца и возрасни. Во продолжение погледнете ја фотогалеријата од отварањето на кое присуствуваа многу гости кои им посакаа многу успех:

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 071 200 699