Home

Perdormire
Култура

НОВО ВО СТРУМИЦА: ПРЕПОЗНАТЛИВИОТ КВАЛИТЕТ НА БУТИК „ТОЗО“ НА УШТЕ ЕДНА ЛОКАЦИЈА ВИ ГРАДОТ!

Home

На 6 октомври во сабота, добро познатиот  „Тозо“ го отвори својот нов бутик, овојпат на локација ТЦ ГЛОБАЛ-СТРУМИЦА. Нивниот добро препознатлив квалитет на уште една локација, на простор од 135м2. На отварањето присуствуваа многу гости кои им посакаа уште поголеми успеси во иднина. Во продолжение погледнете ја фотогалеријата која ја подготви тимот на Струмица Денес: