СЕЗОНА 5: ГОЛЕМО ОТВАРАЊЕ НА ГОСИП КАФЕ ВО САБОТА!

октомври 4, 2018

Госип Кафе и оваа година ја отвара петтата сезона маестрално и во свој стил. Повелете на одлична журка во сабота со почеток од 21:30 часот!

💥💥 BOOM 💥💥💥
•• Gossip Cafe is back ••
•• OPENING SEASON 5 ••

▪️06•10• 2018 | Saturday | Start: 21:30h

Along with:
▪️ Headliners
▶️ SAXNATION | DJ RICARDO

▪️ The best Balkan Hits
▶️ DJ JACK DAWSON

Reservations:
📞070 228 765 Sofija Andonova
📞072 623 472 Tanja Pandeva
📞078 698 283 Filip Georgiev

Have you heard the latest gossip?

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: