strumica denes logo

(ОТВАРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: ВАШИТЕ ОМИЛЕНИ ПОСТЕЛНИНИ ОД ДЕНЕС ПРОНАЈДЕТЕ ГИ ВО „ALINA TEX“ НА СТРУМИЧКАТА ЧАРШИЈА!

Автор:

Датум:

октомври 15, 2018

Категории:

Ново во Градот

Автор:

Датум:

октомври 15, 2018

Категории:

Ново во Градот

Allina Tex е ново отворена продавница за постелнини и е директен увозник на бугарска компанија со докажан квалитет и реноме од 25 години. Се нуди голем избор на ексклузивни постелнини по нарачки за опремување на домови, ресторани, хотели и др. Allina Tex се наоѓа на старата струмичка чаршија во близина на бутик Тозо. Во продолжение погледнете ја фотогалеријата од отварањето: