Home

Perdormire

Tag - Општина Струмица

Струмица

ОПШТИНА СТРУМИЦА РАСПИША ПОВИК ЗА ЧЛЕНОВИ КОИ ЌЕ БИДАТ ДЕЛ ОД ИНИЦИЈАТИВАТА ЗА ОСНОВАЊЕ ЛОКАЛЕН МЛАДИНСКИ СОВЕТ ВО СТРУМИЦА!

Општина Струмица распишува повик за членови на иницијативен одбор во општина Струмица, Република Северна Македонија, кои ќе бидат дел од иницијативата за...

Струмица

ПРЕТСТАВНИЦИ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА УЧЕСТВУВААТ НА РАБОТИЛНИЦА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА МЦГО-СКОПЈЕ, МОН И ОПШТИНИТЕ!

Претставници на општина Струмица учествуваат на работилница за размена на искуства и креирање на концепт за стратешки документ на општината за меѓуетничка...

Струмица

ОПШТИНА СТРУМИЦА СО ЈАВЕН ПОВИК!

Во рамките на планираната акција „Еко фронт-Чиста да ни е“ која што започна минатиот месец, денеска се работеше во населеното место Сачево. На неколку локации...

Струмица

ОПШТИНА СТРУМИЦА: ПЛАНИРАНИТЕ АКТИВНОСТ СЕ РЕАЛИЗИРААТ, СЕ АСФАЛТИРААТ ПОВЕЌЕ УЛИЦИ НИЗ СТРУМИЦА!

Општина Струмица на повеќе локации во градот ги реализира планираните активности согласно Програмите за оваа година. Минатата недела се изврши пробивање со...

Струмица

Се одржа 20-та седница на Советот на општина Струмица на која што беа усвоени предлог – одлуки и програми од повеќе области!

Зелено светло од советниците добија предлог – одлуките за утврдување на приоритет и сопствено учество во проектите за атмосферски канал во селото Габрово...