strumica denes logo

ПРЕТСТАВНИЦИ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА УЧЕСТВУВААТ НА РАБОТИЛНИЦА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА МЦГО-СКОПЈЕ, МОН И ОПШТИНИТЕ!

Автор:

Датум:

април 11, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 11, 2019

Категории:

Струмица

Претставници на општина Струмица учествуваат на работилница за размена на искуства и креирање на концепт за стратешки документ на општината за меѓуетничка интеграција во образованието и младинска граѓанска вклученост која што се одржува во Струга, а на која што учествуваат 15 општини. Работилницата се одржува во организација на МЦГО-СКОПЈЕ, МОН и општините.