ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ОПШТИНА СТРУМИЦА ЗА ПОСЕБЕН РЕЖИМ НА СООБРАЌАЈОТ!

април 1, 2019

Поради асфалтирање со втор слој асфалт на главната улица во населеното место Добрејци на потегот од регионалниот пат Струмица – Василево до опфат со населенотот место Пиперево, ќе има посебен режим на сообраќајот. Општина Струмица апелира до граѓаните за разбирање, бидејќи поради градежните активности на оваа улица ќе има времени прекини на одредени делници од оваа траса.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ