ОПШТИНА СТРУМИЦА ЈА ЗГОЛЕМУВА БЕЗБЕДНОСТА ВО СООБРАЌАЈОТ СО ПОСТАВУВАЊЕ НА СФЕРНИ ОГЛЕДАЛА!

март 6, 2019

Општина Струмица ја зголемува безбедноста во сообраќајот на крстосници на кои е намалена видливоста (триаголник на прегледност и видно поле) со поставување на сообраќајна опрема, односно, сферни огледала.

Ваква опрема се поставува на повеќе крстосници во градот и населените места.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: