Home

Perdormire

Tag - оглас

Реклама

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: СЕ БАРА ВОЗАЧ СО ПОЛОЖЕНА Ц и Е КАТЕГОРИЈА ЗА ВОЗЕЊЕ РЕДОВНИ ТУРИ НА РЕЛАЦИЈА МК-ЕУ И ОБРАТНО!

Се бара возач со положена Ц и Е категорија за возење редовни тури на релација МК ЕУ и обратно. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на...

Струмица

ФИРМА ОД СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД ТРИ СОРАБОТНИЧКИ СО СКРАТЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ ЗА РАБОТА ВО КАНЦЕЛАРИЈА!

Фирма од Струмица Има потреба од 3 СОРАБОТНИЧКИ со скратено работно време од 16-20 ч за работа во канцеларија. Потребно за оваа позиција Основно познавање на...

Култура

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА СТОИЛКОВ ПРОДУКТ КОЈА СЕ ЗАНИМАВА СО ПРОИЗВОДСТВО ОД МАСИВНО ДРВО БАРА РАБОТНИЦИ И РАКОВОДИТЕЛ ЗА ПРОИЗВОДТСТВЕН ПОГОН!

Струмичката компанија СТОИЛКОВ ПРОДУКТ која се занимава со производи од масивно дрво има потреба од работници и раководител на производствен погон во масинско...