strumica denes logo

ОГЛАС: ПИЦЕРИЈА „ПАРК“-БОСИЛОВО ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЧКА ЗА ВО КУЈНА И ПИЦА МАЈСТОР!

Автор:

Датум:

април 4, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

април 4, 2019

Категории:

Реклама

Пицерија „Парк“-Босилово има потреба од работничка за во кујна и пица мајстор. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 070 347 976 или директно во пицеријата.