Perdormire
Струмица

ФИРМА ОД СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД ТРИ СОРАБОТНИЧКИ СО СКРАТЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ ЗА РАБОТА ВО КАНЦЕЛАРИЈА!

Фирма од Струмица
Има потреба од 3 СОРАБОТНИЧКИ
со скратено работно време од 16-20 ч
за работа во канцеларија.

Потребно за оваа позиција
Основно познавање на компјутери
Комуникација по телефон
Тел. за контакт 070 25 77 31

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif