Home

Perdormire

Tag - Македонија

Економија

Поскапуваат цигарите во Македонија – За неколку години се очекува една кутија да чини и до 300 денари!

Нова тура поскапување на цигарите во Македонија. Од минатата недела, во продавниците поголемиот број брендови цигари се продаваат за околу 5 денари поскапо...

Култура

СТРУМИЧАНЕЦОТ ДИМИТАР ЏОРЛЕВ ЌЕ ЈА ПРЕТСТАВУВА МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОПСКАТА ОЛИМПИЈАДА ПО ФИЗИКА!

Ученикот на СОУ „Јане Сандански“-Струмица Димитар Џорлев е дел од 5-члениот тим кој ќе ја претставува Македонија на Европската олимпијада по физика која ќе се...