Home

Perdormire

Tag - донација

Струмица

СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ДОБИ УШТЕ ЕДНА ДОНАЦИЈА, ОВОЈПАТ МОТОКУЛТИВАТОР, ПРИКЛУЧНА МАШИНА ФРЕЗА И КОСИЛКАИ ПЛУГ!

СОУУД „Димитар Влахов“ – Струмица доби донација мотокултиватор, приклучна машина фреза, косилкаи плуг, од страна на министерството за образование во...

Култура

СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ДОБИ ДОНАЦИЈА ФУМИГАТОР И СУШАРА ЗА СУШЕЊЕ НА ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК ОД СТРАНА НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ!

СОУУД „Димитар Влахов“ – Струмица доби донација фумигатор и сушара за сушење на овошје и зеленчук, од страна на министерството за образование во рамките...

Култура

СПОДЕЛУВАЈТЕ И ДОНИРАЈТЕ: ИЗЛЕЗЕ И ВИП БРОЈОТ ЗА ДОНАЦИЈА ЗА 21 ГОДИШНИОТ СТРУМИЧАНЕЦ СТОЈЧЕ ЈОВАНОВСКИ, ДА МУ ПОМОГНЕМЕ!

Број за Телеком мк : 143 155 Број за Вип: 143 488 Пред една година струмичанецот Стојче Јовановски (21 година), имаше тешка сообраќајна несреќа проследена со...

Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) „Паркиралишта Струмица“ донираше играчки во колонот 6 на градинката „Детска Радост“

Се зголеми фондот на играчки во клонот 6 на градинката „Детска радост“ во Струмица… Потврдувајќи ја својата општествена одговорност, Јавното претпријатие...

Култура

ГОЛЕМО БРАВО: Овој млад струмички пар парите собрани од свадбената веселба ги донираа за Никола Новоселски

Младиот брачен бар Живе Коцев и Марија Кармазова докажаа дека вербата во луѓето не треба никогаш да ја изгубиме и дека доброто на овој свет се’уште...

Култура

(ФОТО) ПОТРЕБНИ СМЕ ИМ НА НАШИТЕ СТРУМИЧАНИ НА КОИ ИМ ИЗГОРЕ ЦЕЛАТА КУЌА – ДА ДОНИРАМЕ КОЈ ШТО МОЖЕ!

Неодамна на улицата „Киро Абрашев“ во Струмица се случи голем пожар во кој една семејна куќа целосно изгоре. Ние струмичани отсекогаш сме се покажувале како...

Култура

СПОДЕЛУВАЈТЕ: Апел за помош на Мики Стојановски кој страда од церебрална парализа и треба да му биде направена петта операција

Кога многу лица со големи срца ќе се здружат, можат да направат многу и целосно да променат нечиј живот. Покажете ја хуманоста и заедно да му помогнеме на Мики...